Szédületes világ 30.000 láb magasból
2017. október 02. írta: Goviatravel

Szédületes világ 30.000 láb magasból

Mindig tudtam, hogy a pilótáknak van a legjobb kilátással rendelkező "irodájuk". Évekkel ezelőtt még be is lehetett kukkantani repülés közben (főleg Malév gépeken), majd bekövetkezett az a bizonyos szeptember 11.-e és minden megváltozott. Nemhogy bepillanatni nem lehet egy pilótafülkébe, de lassan már fényképezőgépet se fogják engedélyezni a fedélzeten. Szerencsére a közösségi médiának köszönhetően akad néhány pilóta, akinek hála nem maradunk le a legjobb panorámákról.

Közülük most a legismertebbet mutatom be.

Christiaan van Heist holland pilóta aki szenvedélyes fotográfus is.  
Azon kevés szerencsések egyike aki munkaidőben hódolhat hobbijának így könnyedén bemutatja a Világot 30 ezer láb magasból úgy, hogy attól tátva marad a szemlélő szája.
Az általa bemutatott világ szebbnek látszik, fótói által gyönyörködhetünk zivatarokban, sarki fényekben, villámokban, felhőkben, napkelték és naplementékben, távoli vidékekben és ezer más csodában.

Tegyetek egy virtuális sétát a világában!

A teljes képtárát az alábbi linken tekinthetitek meg, aki pedig szereti a papíralapú albumokat, online rendelhet is.

Utazási ajánlataim megtalálhatóak oldalamon: GOVIA Travel.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr8112922067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása