Trendi utazók
2018. január 15. írta: Goviatravel

Trendi utazók

Nézegessetek stílusos utazókat! 

Olyan fotókat szeretnénk most megosztani veletek, amelyek vagy meg vannak komponálva, akárcsak Kristina Makeeva csodálatos fotói, esetleg Erwin Blumenfeld német fotóművész múlt századbéli munkái, de megemlíthetjük még Markus Koalát is. 

Legismertebb az internetezők körében Kristina Makeeva, az orosz fotós ügyesen komponálja meg minden egyes fotóját, melyen az anyagok, a színek, az épületek és a modellek tökéletes harmónikus összhangban kápráztatják a szemlélőt.

Természetesen ott vannak még a “hétköznapi” utazók is, akik bár nem annyira ismertek, és nem komponálják meg előre fotóikat, mégis sikerül néhány alkalommal úgy elcsípni a pillanatot, hogy a végeredményen minden passzol. Ruha a környezethez, és itt nem kimondottan a fehér ruha-hófehér homok kombinációra gondolunk. Azokra sem, akik hozzáöltöznek a tenger azúrkék színéhez. Vannak, bár kevesen, olyan  szerencsések is,  akiknek például a naplemente ruhájukkal megegyező színben pompázik.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr9213577017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.01.15. 14:27:05

A lufis és hőlégballonos képek iszonyat giccsesek, a többi között van néhány szép.
süti beállítások módosítása