Tippek első közös nyaralásra
2017. május 05. írta: Goviatravel

Tippek első közös nyaralásra

Úgy tartják az első közös nyaralás vagy összehozza vagy szétválasztja a párokat. Érthető hiszen napi 24 órából 24 órát együtt töltik. Belegondoltál már ebbe? Eljátszottál már a gondolattal, hogy egy netalán két hétre együtt mentek nyaralni? Esetleg már konkrét úticélotok is van? Bár nyaralni készültök és a nyaralás csupa móka kacagás, könnyen rémálommá is válhat.

Megpróbáltunk néhány okosságot összegyűjteni, hogy a nyaralás tényleg a romantikáról szóljon és ne legyen veszekedős horror. 

  Töltsetek el együtt egy hosszú hétvégét

Még mielőtt két hetes nyaralásra indulnátok a világ másik felére, menjetek el kettesben egy hosszú hétvégére. Nem kell nagyon távoli helyet keresni, elegendő egy közeli wellness szálloda, esetleg a Balaton. Egy közösen eltöltött hosszú hétvége, a mindennapi rutinból kizökkentve és máris megtudhatjátok műkönek-e a dolgok közöttetek.

  Beszéljétek át, hallgassátok meg egymást, hogy mindkettőtöknek megfeleljen a hely ahol nyaralni szeretnétek

Úgy válasszatok úticélt magatoknak, hogy az mindkettőtöknek megfeleljen. Ha kedvesed nem szeret hegyet mászni, akkor semmi esetre se akarj ráerőltetni egy hegyitúrát. Akkor is tartsd szem előtt párod érdeklődését, ha meglepetés lesz az utazás. Tartsátok szem előtt, hogy az úticél mindenképpen és mindkettőtöknek megfelelő legyen.

  Szervezzetek programokat közösen

Nem azon kell összeveszni, hogy ki mit akar csinálni, hanem akár minden reggeli alatt megbeszélhetitek kinek mihez van kedve, mi az ötlete. Ha így tesztek és közös nevezőt kerestek, akkor egészen biztos, hogy nem lesz durcáskodós lemaradás városnézés közben, de még morgolódós napozásra sem kerülhet így sor. A lényeg, szervezzetek programokat közösen.

Legyetek egyenlőek 

Ha te nem vagy éppen egy sportolós típus, de a kedvesed szeret hódolni neki, ellenben te imádsz új ízeket megismerni, vagy piacon bóklászni, amit párod ki nem állhat, egyezzetek meg hiszen egyenlőek vagytok és közösen nyaraltok: próbáljatok ki közösen valamilyen sportot majd üljetek be egy helyi étterembe és kóstoljatok meg néhány új ízt.

  Ne zsúfold tele magatokat programokkal

Programot szervezni úgy érdemes, hogy ezt csak minden másnapra teszitek. Figyeljetek arra, hogy ne legyen túlságosan zsúfolt a nyaralás, mivel könnyen elfáradhattok ezáltal pedig az egész egy rémálommá válhat. Egy átbulizott éjszaka után nagy valószínűséggel jól esik egy kis lustálkodás legyen ez akár a tengerparton napozás, vagy andalgás a városban így igzaán tudtok figyelni is a másikra.

Egy a fontos mindig legyetek tekintettel egymásra és temrészetesen fogadjátok el, hogy nem vagytok egyformák. Különböztök és különböznek az igényeitek is, de némi kompromisszummal és odafigyeléssel könnyen közös nevezőre juthattok.

Kellemes nyaralást!

 

A legjobb utazási ajánlatok egy helyen: GOVIA Travel.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr1912484095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása