Gazdagok és szépek bungalója
2017. május 24. írta: Goviatravel

Gazdagok és szépek bungalója

Pippa Middleton és Barack Obama szigetválasztása

A friss házasok Pippa Middleton és James Matthews egy dél-csendes-óceáni szigetre indultak nászútra.

Egy nappal az angliai esküvő után már a Los Angeles-i repülőtéren látták az ifjú párt becsekkolni Francia Polinézia egyik szigete, Tetiaroa felé.

Ugyanaz a privát sziget, ahol Barack Obama nemrég egy hónapot töltött könyvén dolgozva, mielőtt körbehajózták volna a vidéket Oprah, Tom Hanks és Bruce Springsteen társaságában.

Tetiaroa egy magántulajdonban lévő, 6 km²-es atoll 59km-re északra Papeete városától, amely a Társaság-szigetekhez tartozik Francia Polinéziában és egykor Marlon Brando is itt tartózkodott. 2014-ben, egy évtizeddel halála után a szigetet átalakították. Jelenleg 35 privát villa áll, amelyen mind teljesen önellátó és megújuló energiaforrásokkal vannak ellátva. Az álomszerű üdülőhelyet azóta nevezték el The Brando-nak.

A Brando árai  2.800 és  13.300 amerikai dollár között mozog éjszakánként.

Pihenésen kívül alkalmas úszásra :D , kajakozásra és a paddleboardingra, amely Obama kedvenc tevékenysége is volt a látogatás során.

A fiatalabb Middleton-lány korábban is előszeretettel látogatott a szigetekre, például amikor ő és testvére felkereste St. Barts-et újévre, vagy amikor az egész család elment Mustique-be. 

És most itt az ideje néhány dél-csendes-óceáni édes-mézes napnak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A legjobb utazási ajánlatok egy helyen: GOVIA Travel.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr8912537551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása