Utcai árusok - színes portrék
2020. június 24. írta: Goviatravel

Utcai árusok - színes portrék

A fotós órákat tölt a hidakon az utcai árusok színes portréinak elkészítéséhez

nvpuzgcxridf43tmdyxe_loesheerinkhanoi.jpg

A jó fotósok képesek arra, hogy a hétköznapi pillanatokat lenyűgöző fotókká alakítsák.

Loes Heerink fotós éppen ezt tette a Hanoi utcai áruskereskedőiről szóló sorozatával.
4 órakor felébredve az eladók  friss virágokkal és gyümölcsökkel rakodják meg kerékpárjuk peremét, a nap folyamán mérföldet tesznek meg, hogy áruikat eladják.
Heerink sok éven át élt Vietnamban, és annyira lenyűgözték ezek az utcai árusok, hogy egyedülálló módon igyekezett megragadni szépségüket.

A Hanoi körüli különféle hidakon állva Heerink türelmesen várta, hogy az eladók elhaladjanak.
Ez a munka türelmet igényel. „Egyszer öt órát töltöttem olyan helyen, ahol nem sikerült egy fotót se lőni” - magyarázta Heerink.
„Ez a projekt elbűvölt. Az árukat szállító nőknek fogalma sincs, hogy mennyire szép a kerékpárjuk, fogalmuk sincs, hogy mindennap kis műalkotásokat készítenek. "

Heerink álma az, hogy a projektet 100 képre terjessze ki a fotókat, és könyvet tegyen közzé ezen szorgalmas utcai árusok szépségének tiszteletére.

GALÉRIA

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr9415912744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása