Qatarba indulok, mit kell tennem?
2017. június 06. írta: Goviatravel

Qatarba indulok, mit kell tennem?

Szaúd-Arábia, Egyiptom, Egyesült Arab Emirátusok, Bahrein felfüggesztettek minden diplomáciai kapcsolatot Qatarral. Erről már szinte mindenki értesült a médiákból.

Emirates és Etihad minden járatot felfüggesztett Qatarba.

 

Az öbölbeli országok légitársaságai azonnal felfüggesztették Qatart érintő járataikat: Etihad, Emirates, FlyDubai és Saudia Arabian.

Mindezek mellett a légifolyósókat is  korlátozzák, és a félsziget tengeri megközelítését is elkívánják zárni. Például ez a Doha Malé közvetlen járat a Maldív szigetekre vltoztatott útvonalon volt kénytelen repülni, kikerülve az Emirátusok légterét, ami egy órás kését okozott a járaton utazóknak.

Qatarba indulok, mit kell tennem?

 

Jelenleg  a Szaud-Arábia, az Egyesült Arab Emirátusok, Bahrein és Egyiptom légikikötőit érintő Qatar Airways járatok 2017. június 6.-ától bizonytalan ideig felfüggesztésre kerültek.

A fentieken kívül a Qatar Airways többi desztinációjára indított járata nem értintett, de mivel a helyzet folyamatosan változik, így a legfrissebb információkat az alábbi linken találhatóak:

http://www.qatarairways.com/us/en/travel-alerts.page

Ha az említett országokba szóló repülőjeggyel rendelkezik valaki, amelyet Qatar légitársaság járataira szól, úgy azt egyszer és ingyenesen át lehet foglaltatni más légitársaságra (kivéve Emirates, Ethiad) bizonyos feltételek mellett, ugyanakkor egyes célállomások esetében az úticél is módosítható, vagy teljes összegben visszaváltható.

 Ha a jegyet Utazási Irodában vettétek, úgy oda is kell mennetek, ugynanis mindig a kiállító Iroda fogja visszatéríteni a kiadott jegyet. 

Ha a jegyet a Qatar oldalán vásároltátok, úgy a Qatar budapesti irodáját kell keresnetek.

+36 1 6884000

 

További, friss információért figyeljétek a Travel Alert oldalt:http://www.qatarairways.com/us/en/travel-alerts.page

 

Emirates magyaroroszági elérhetősége:  +36 1 7777525

Utazási ajánlataim megtalálhatóak oldalamon: GOVIA Travel.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr212567955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása