A Ryanairrel Amerikába
2017. május 23. írta: Goviatravel

A Ryanairrel Amerikába

20 új úti célt dob piacra a fapados

Nagyon nem vagyok a fapadosok híve, sőt, legkevésbbé kedvelem a Ryanairt, de amit most meglépni szándékoznak engem se tud hidegen hagyni. 16 új úticél, számos tengerentúli/karibi országba: USA, Argentína, Brazília, Mexikó, Honduras, Dominika, Kolumbia, Kuba vagy akár Venezuela. Közös együttműködésben kívánja majd üzemeltetni az Air Europa spanyol légitársasággal Madridból. Madrid meg már közvetlen járattal is elérhető Budapestről.

Az állítólagos célállomások pedig:

1. Boston (USA)

2. Miami (USA)

3. New York (USA)

4. Buenos Aires (Argentína)

5. Santa Cruz (Bolívia)

6. Salvador (Brazília)

7. Sao Paolo (Brazília)

8. Bogota (Kolumbia)

9. Havana (Kuba)

10. Punta Cana (Dominikai Köztársaság)

11. Santo Domingo (Dominikai Köztársaság)

12. Guayaquil (Ecuador)

13. San Pedro Sula (Honduras)

14. Tel Aviv (Izrael)

15. Cancún (Mexikó)

16. Asuncion (Paraguay)

17. Lima (Peru)

18. San Juan (Puerto Rico)

19. Montevideo (Uruguay)

20. Caracas (Venezuela)

A légitársaság szerint a járatok már idén indulni fognak.
Türelmetlenül várom a jegyek árait!

 

A legjobb utazási ajánlatok egy helyen: GOVIA Travel.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr612535269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wrstjnethn 2017.05.29. 17:44:52

Az ár nekem mindegy, nincs az a pénz... Egyébként a Norwegian sem jön ki olcsóbbra UK-US viszonylatban, ha hozzáadok pár dolgot. Persze aki bőrönd nélkül utazik és maga viszi a párnát, vizet, szendvicset, tabletet filmekkel, stb. annak megérheti.

Goviatravel 2017.06.07. 13:11:20

@wrstjnethn: A filmnézés és tablet relatív dolog. Saját tapasztalatból mondom, hogy sok esetben csak nyűg és plussz cucc amire vigyázni kell. Én például sokat olvasok, imádom a könyveket is, emiatt többnyire könyvvel, persze tablettel és társaival vágok neki, plussz ott van még a repülőn lévő temérdek film- és zenei válogatás. De mit tegyek? Hiába van temérdek időm, bármire (ugye most 5-14 órás repülő útról beszélek) én például képtelen vagyok olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni, rejtvényt fejteni. Nekem ezek mindig nightmare :D félóránként próbálok aludni, majd felállok, sétálok, mosdóba megyek, egyszóval szenvedek :D
süti beállítások módosítása