India, ingyen repülhet a légitársaság gépein
2017. június 19. írta: Goviatravel

India, ingyen repülhet a légitársaság gépein

 

fleet.jpg

Egy indiai kismama a Jet Airways tegnapi Damman (Szaud Arábia) és Kochi (India) közötti járatán életet adott gyermekének 11.000 méteres magasságban az Arab tenger fölött.

A várandós anyuka még csak a hetedik hónapban volt, és szerencsére a 162 utas között egy orvos és egy nővér is utazott, akik segédkeztek a szülés lebonyolításában, miközben a Boeing 737-es típusú repülőgép útvonalat módosítva Mumbai repterén leszállt, majd az anyukát és az újszülöttet kórházba szállították, a gép pedig folytatta útját eredeti célállomása felé.

A légitársaság szóvivője bejelentette, "mivel első szülött baba a Jet Airways járatain" az újszülött számára lehetővé teszi, hogy ingyen repülhessen egész életében az összes járaton.

 

Utazási ajánlataim megtalálhatóak oldalamon: GOVIA Travel.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr7612606417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása