Új szállodát nyit a Mandarin Oriental
2017. július 31. írta: Goviatravel

Új szállodát nyit a Mandarin Oriental

 

Ez az első alkalom, hogy a luxus szállodalánc Dél Amerikában nyit szállodát.
A  Mandarin Oriental  ma nyitja meg hoteljét a Chilei főváros, Santiago de Chile szívében.

Mandarin Oriental  a várus legfontosabb negyedében helyezkedik el, üzleti és szabadidős központok közvetlen közelében. Irodaházak, éttermek, múzeumok, színházak, luxus bevásárló központok szomszédságában. A Vitacura exklúzív lakóövezetéhez közel helyezkedik el.

Hotel Santiago ma nyitja meg kaput a Mandarin Oriental Hotel Group menedzselése alatt, ahogyan ezt májusban már előzetesen bejelentették.

A korábban Grand Hyatt lánc tulajdonát képező szálloda teljes felújításon esik át, melynek első szakaszát 2018 végéig tervezik befelyezni.
A szálloda a felújítási munkálatok alatt is nyitva tart.

Mit várhatunk az új szállodától? Jelenleg  310 szobát tartalmaz, köztük 23 olyan lakosztállyal rendelkezik, amelyekről remek kilátás nyílik a városra és az Andokra.

A 25.000 négyzetméteres alapterület egy nagy  szabadtéri medencével és parkosított kertekkel rendelkezik, amelyek nyugalmat biztosítanak a vendégek számára. A szálloda jelenleg öt éttermet és bárt, valamint hatalmas bankett- és tárgyalótermet kínál. A további szolgáltatások közé tartozik a SPA és a fitneszközpont.

Az új tulajdonosok ígérete szerint az átalaktás során hű marad a Mandarin Oriental szállodák arculatához. A luxusszállások, a nyilvános területek, a parkosított kertek újratervezésére kerül sor, melyek tükrözni fogják úgy a helyi kultúrát, mint a Mandarinra jellemző Kelet-ázsiai örökség.

Nemrégiben a Mandarin Oriental  bejelentette, hogy megnyitja Dubaiban is második luxusszállodáját, a Mandarin Oriental Jumeirah Beach-en kívűl egy belvárosi üzleti szállodát is, egy 63 emeletes felhőkarcolóban.

Jelenleg 29 szállodával és 8 luxusapartmanházzal rendelkezik 19 országban, és hamarosan megnyitja a következő szállodát Dohában.

Utazási ajánlataim megtalálhatóak oldalamon: GOVIA Travel.

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr9312704051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása