"Természet csodája"- Dal a Természet 7 új Csodájáért
0001. december 03. írta: Goviatravel

"Természet csodája"- Dal a Természet 7 új Csodájáért

Steven James énekes-dalszerző is támogatja a New7Wonders of Nature ( Természet 7 új Csodája) kampányt újonnan megjelent dalával.

A németországi Mainzban született énekes, Steven zenei gyökerei jamaikai származású nagyszülei által mély hagyományokat őriz.
Több mint 10 éve aktívan vesz részt Európa szerte élő és stúdió projekteben a zenei világ soul, blues területén és elektronikus beat zenekarok munkájában.

Dalával a New7Wonders kampányára kívánja felhívni a figyelmet, a természet tiszteletben tartására és védelmére.

"Ezzel a dallal szeretném terjeszteni az üzenetet, hogy minél többen szavazzanak és kiemeljék a világ hét új természeti csodáját, ezáltal megújítva a szerződést az Anyatermészettel."

Steven James első önálló dala a "Természet csodája" (Wonder of Nature) világszerte kizárólag digitális platformokon keresztül érhető el, mint például az iTunes és az Amazon.

Szavazni a New7Wonders oldalán lehet 2011. 11. 11.-ig

A bejegyzés trackback címe:

https://govia.blog.hu/api/trackback/id/tr6412465229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása